Compra segura

Et garantim la seguretat i confidencialitat de totes les dades facilitades. Recorda que per poder realitzar una compra, primer t’hauràs de registrar com a usuari; les teves dades passaran a formar part del fitxer de Bragatina.cat (veure Protecció de dades).

T’oferim dos sistemes de pagament segur perquè puguis escollir el que més et convingui:

-Transferència bancària

Si trieu aquest sistema de pagament, Bragatina.cat us enviarà un correu amb les dades necessàries per a fer la transferència bancària. Com a concepte de la transferència haureu d’introduir el vostre nom i cognoms, d’aquesta manera la transferència anirà associada a la comanda. Els productes comprats es reservaran a l’instant durant 5 dies, però la comanda no s’enviarà fins desprès de rebre la transferència. Les despeses de tramitació la transferencia bancària aniran a càrrec del client.

Podeu enviar a info@bragatina.cat el comprovant de la transferència per agilitzar el procés d’enviament.

PayPal

Reconegut sistema de pagament internacional, amb el qual es necessita tenir activat un compte PayPal i hauràs d’indicar al seu servidor les dades de la teva targeta. Després de confirmar la comanda s’obrirà la pàgina de Paypal i hi hauràs d’introduir el nom d’usuari i contrasenya i un cop s’hagi confirmat el pagament, l’usuari serà redirigit una altra vegada a la nostra web.

Despeses d’enviament

L’enviament es fa per missatger urgent. El cost per comanda fins a 5 kilos serà de 4,75€ pel territori de Catalunya, 8€ per la resta de Península i 11€ per les Illes Balears. En cas d’excedir aquest pes s’estudiarà el cas en concret. Per uns altres destins s’estudiarà cada cas en concret. A partir d’una compra de 60€ (independentment de la quantitat de productes) l’enviament serà gratuït.

Abans de finalitzar la comanda podràs veure exactament quant costa l’enviament i, per tant, quan et gastaràs amb la teva comanda.

Lliurament

El lliurament es fa per mitjà de transportista. En cas de no trobar ningú al lloc de destí, se li farà una trucada telefònica o se li deixarà un comunicat, per posar-se en contacte i per acordar un nou dia i hora de lliurament.

En cas que el transportista no trobi el destinatari en una segona vegada, s’hauran de tornar a abonar els ports, ja que la comanda serà retornada al lloc d’emissió.

Els enviaments serán lluirats entre aproximadament 48 i 72 hores (no es compta el cap de setmana, ni festius).

 

Anul·lació d’una comanda en curs

 • Es pot anul·lar una comanda en curs sempre i quan no s’hagi efectuat l’enviament. En aquest cas el tractament serà com el d’una devolució.
 • Per anul·lar una comanda en curs, s’haurà d’enviar un correu electrònic a info@bragatina.cat.
 • En cas d’haver pagat la comanda, els diners seran retornats en la seva totalitat en el termini més breu possible.

Canvi de productes sol.licitat pel client

 • Es faran els canvis que s’hagin sol·licitat i, si s’escau, es retornarà o es cobrarà la diferència que hi hagi de preu. Les despeses d’enviament del canvi del client a Bragatina.cat anirà a càrrec del client.
 • Realitzat el canvi, les despeses d’enviament referents a l’últim trajecte botiga/client, aniran a càrrec de Bragatina.cat

Canvi de productes per error de Bragatina.cat o per danys en el producte

 • Bragatina.cat acceptarà la devolució de la mercaderia quan per causes imputables a ella, el producte sol·licitat no es correspongués amb el sol·licitat pel client o si la mercaderia no li fos proporcionada en el termini que prèviament hagués indicat Bragatina.cat.
 • Retornarem l’import de la mercaderia quan per causes no imputables (ja siguin directes o indirectes) a ella, es veiés impossibilitat de servir-lo.
 • Es canviaran tots els productes que continguin errors de fabricació, defectes o que hagin patit danys durant el transport. Referent a això Bragatina.cat estarà al disposat en la Llei de Productes Defectuosos, procedint a substituir immediatament el producte per un altre amb idèntiques condicions i prestacions.
 • No es canviarà en cap cas un producte que hagi patit d’anys per un mal ús per part del client.
 • Un cop comprovat que tot sigui correcte, s’abonarà l’import referent a les despeses d’enviament del trajecte client/botiga.
 • Les despeses d’enviament referents a l’últim trajecte botiga/client, aniran a càrrec de Bragatina.cat

 

Per motius obvis, no s’acceptaran devolucions de productes que mostrin clares evidències d’haver estat utilitzats o tinguin algun tipus de desperfecte o manipulació.